Naprapati är en behandlingsform som passar lika bra i förebyggande syfte som för akuta och långvariga besvär

Vad kan en naprapat behandla?


Låt inte ryggskott, nackspärr, spänningshuvudvärk, ischias, tennisarmbåge eller annan värk förhindra dig i vardagen. Våra legitimerade naprapater diagnosticerar, behandlar och rehabiliterar alla typer av besvär i rygg, nacke, leder och muskler

Våra naprapater lägger stor vikt på att analysera den underliggande orsaken till dina besvär. Det betyder till exempel att orsaken till ryggsmärta inte nödvändigtvis sitter i ryggen.

Tillvägagångssätt


En behandling består först och främst av en grundlig undersökning av dina muskler och leder. När underliggande orsak till dina besvär är identifierad, behandlas denna genom en kombination av olika tekniker.

Beroende på ditt besvär behandlar naprapaten till exempel genom: justering av stela leder (manipulation och mobilisering), triggerpunkts-behandling, massage, stretching, elterapi, dry-needling och rehabilitering.

Genom att kombinera olika behandlingstekniker som reducerar både muskelsmärta och nedsatt rörlighet kan vi uppnå optimal behandlingseffekt.

Hos Rygg och Ledkliniken i Kungälv, Göteborg, Kungsbacka och Varberg är alla våra terapeuter legitimerade naprapater. För att kunna kalla sig naprapat måste man ha genomgått fem års utbildning och stå under Socialstyrelsens tillsyn

Arvode


Naprapat-behandling: 750kr
Osteopat-behandling: 780kr
Vid faktura tillkommer: 10kr
Uteblivit besök: Debiteras

Vill du veta mer?


Läs mer på svenska naprapatförbundets hemsida

naprapater.se