Våra behandlingar

Naprapatbehandlingen syftar till att återställa funktionsrubbningar och/eller smärttillstånd i rörelse- och stödjeorganen.

På Rygg- och ledkliniken börjar vi med att genomföra en anamnes, där du får beskriva dina symptom och eventuella tidigare problem. Därefter går vi igenom tester och en grundlig undersökning av de berörda kroppsdelarna för att kunna ställa en diagnos. Efter att ha försäkrat oss om att naprapati är rätt metod startar vi behandlingen i form av massage, stretching, manipulation av leder i ryggen och extremiteter, behandling av triggerpunkter och eventuellt elektroterapi.

Vi behandlar inte bara dina symptom utan lägger stor vikt vid att behandla de orsaker som ligger bakom besvären. När dessa är lokaliserade följer vi upp med övningar som du som patient kan utföra på egen hand.

Läs mer om de olika behandlingsmetoder vi använder oss av i menyn till höger.

Priser

Ordinarie behandling: 640kr
Faktura: 650kr
Helgjour och röd dag: 1000kr

 

Billigare behandling via din arbetsgivare

Visste du att du kan få naprapatvård via din arbetsgivare förutsatt att ni kommit överens om det? Det finns flera sätt: Du kan tala med din arbetsgivare om att göra ett bruttolöneavdrag för naprapatvård vilket innebär att arbetsgivaren betalar din behandling innan skatten dras. På så sätt blir behandlingen betydligt billigare för dig utan att det kostar din arbetsgivare någonting.

Du kan också komma överens med din arbetsgivare om att få naprapatbehandling för en skada eller besvär där du endera behöver rehabilitering för att komma tillbaks till arbete eller förebyggande insatser för att kunna fortsätta arbeta om du får problem med rygg, leder eller muskler.

Fri förebyggande behandling och rehabilitering är fullt avdragsgill för arbetsgivaren och skattefri för dig.

©2018 Rygg och Ledkliniken i Kungsbacka, Kungälv & Varberg