Låt inte ryggskott, nackspärr, spänningshuvudvärk, ischias, tennisarmbåge eller annan värk förhindra dig i vardagen. Våra legitimerade naprapater diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar alla typer av besvär i rygg, nacke, leder och muskler.

Kungsbackas naprapatmottagning


Naprapatmottagningen i Kungsbacka finns lättillgängligt i Varlaområdet och med goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning.

Här startades den första av Rygg och ledklinikens mottagningar.

Vi som arbetar på Rygg och ledkliniken är legitimerade naprapater med god erfarenhet. Vi vänder oss till privatpersoner, företag, försäkringsbolag och professionella idrottsutövare.

"Hit kan du vända dig och snabbt få hjälp när du har ont. Vi har varken långa köer eller krav på remiss."

Öppettider


Mån. 07 – 19
Tis. 07 – 19
Ons. 07 – 19
Tor. 07 – 19
Fre. 07 – 19

Address


Kungsparksvägen 61
434 39 Kungsbacka

Tel: 0300 – 730 73
kontakt@ryggochled.se

personalporträtt lars-ivar lie naprapat göteborg

Lars-Ivar Lie, Legitimerad Naprapat

larsivar@ryggochled.se

5 års utbildning vid Naprapathögskolan i Stockholm. Fördjupad inom manipulationsteknik, rörelseanalys och behandlingsstrategier. Lars-Ivar är grundaren till Rygg- och ledkliniken. Han har bakgrund som längdskidåkare men kan även kalla sig cyklist och löpare. Att förbättra sig på Vasaloppet, Vätternrundan och Lidingöloppet är ständigt återkommande mål. Lars-Ivar är medlem i Svenska Naprapatförbundet.

personalporträtt leg naprapat david tveit göteborg och kungsbacka

David Tveit, Legitimerad Naprapat

david@ryggochled.se

5 års utbildning på Naprapathögskolan i Stockholm. Vidareutbildat inom dry needling och manuell medicin. Aktiv inom triathlon. David är medlem i Svenska Naprapatförbundet.

Samarbetspartners