Låt inte ryggskott, nackspärr, spänningshuvudvärk, ischias, tennisarmbåge eller annan värk förhindra dig i vardagen. Våra legitimerade naprapater och osteopat diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar alla typer av besvär i rygg, nacke, leder och muskler.

Varbergs naprapat- och osteopati mottagning


Rygg och Ledklinikens mottagning vid Breared torg öppnade våren 2018 i nyrenoverade ljusa lokaler.

Vi som arbetar på rygg och Ledkliniken är legitimerade naprapater samt osteopater med god erfarenhet. Vi vänder oss till privatpersoner, företag och professionella idrottsutövare.

Hos oss möts du av ett fullutrustat gym där du även kan utföra din rehabiliteringsträning med stöd från oss hela vägen till just ditt mål.

"Hit kan du vända dig och snabbt få hjälp när du har ont. Vi har varken långa köer eller krav på remiss."

Öppettider


Mån. 07 – 19
Tis. 07 – 19
Ons. 07 – 19
Tor. 07 – 19
Fre. 07 – 19

Address


Marmorgatan 15
432 38 Varberg

Tel: 0340 – 59 27 27
matilda@ryggochled.se

personalporträtt kvinna leg. naprapat rygg och ledkliniken i varberg

Matilda Larson, Legitimerad Naprapat

matilda@ryggochled.se

Har arbetat som naprapat sedan 2011 och är medlem i Svenska Naprapatförbundet. Hon är vidareutbildad inom manipulationsteknik, dry-needling och 3D-funktions träning. Matilda har även en friskvårdskonsults diplomering, PT-utbildning samt Maternity Health utbildning med inriktning på den gravida kroppen.

Fritiden ägnar hon gärna med familjen vid havet. Hon gillar aktiviteter så som surf, löpning, yoga och dans av alla dess slag (ej pardans dock).

personalporträtt junior orantes leg naprapat varberg

Junior Orantes, Legitimerad Naprapat

junior@ryggochled.se

Har arbetat som Naprapat sedan 2010 och är medlem i Svenska Naprapatförbundet. Han är vidareutbildad i Idrottsmedicin steg 1 & 2 samt akupunktur, dry needling och 3D funktion. Junior är även utbildad fotbollstränare och Bordtennistränare.

Ifall Junior inte är på kliniken så hittar man honom på en fotbollsplan eller i en pingishall. Junior jobbar även som Naprapat för Svenska Herr och Dam-bordtennislandslagen där han följer med på tävlingar, mästerskap och läger runt om i världen för att behandla eventuella skador eller hjälpa med förebyggande träning.

På fritiden tränar Junior gärna på gymmet eller tar en promenad i skogen alternativt umgås med familj och vänner och njuter av god espresso.

Miranda Källhage, Osteopat & Personlig tränare

miranda@ryggochled.se

Har arbetat som Osteopat sedan 2017 och är medlem i Skandinaviska Osteopatförbundet. Hon är även utbildad Personlig tränare, samt vidareutbildad till Mamma-mage tränare och i 3D-funktion.
Just nu utbildar Miranda sig även vidare till kost och hälsocoach.

På sin lediga tid umgås hon gärna med familj och vänner, promenerar vid havet som är en stor favorit, hänger på gymmet eller håller hus på något roligt gruppträningspass.

blond kvinna arbetar som naprapat på klinik i varberg

Anna Nykvist, Legitimerad Naprapat

anna@ryggochled.se

Har arbetat som Naprapat sedan 2021 och är medlem i naprapatförbundet. Hon är vidareutbildad i dry needling, PT-utbildning och steg ett i NeuroSeminars.

Tidigare har Anna jobbat på klinik i Stockholm. Utöver jobb med patienter på kliniken har hon även varit medicinskt ansvarig för ett damfotbollslag som spelade i Elitettan.

På sin lediga tid umgås hon gärna med vänner och familj. Det brukar även kunna bli en och annan tur i skog och mark fotograferandes eller på en löprunda.

Boka tid online


Hos Rygg och Ledkliniken kan du enkelt se tillgängliga tider och boka behandling online

Boka tid

Samarbetspartners