Låt inte ryggskott, nackspärr, spänningshuvudvärk, ischias, tennisarmbåge eller annan värk förhindra dig i vardagen. Våra legitimerade naprapater diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar alla typer av besvär i rygg, nacke, leder och muskler.

Varbergs naprapatmottagning


Naprapatmottagningen vid Breared torg är Rygg och Ledklinikens senaste tillskott och öppnade våren 2018 i nyrenoverade ljusa lokaler.

Hos oss möts du av ett fullutrustat gym där du även kan utföra din rehabiliteringsträning med stöd från oss hela vägen till just ditt mål.

Vi som arbetar på rygg och Ledkliniken är legitimerade naprapater med god erfarenhet. Vi vänder oss till privatpersoner, företag och professionella idrottsutövare.

"Hit kan du vända dig och snabbt få hjälp när du har ont. Vi har varken långa köer eller krav på remiss."

Öppettider


Mån. 07 – 19
Tis. 07 – 19
Ons. 07 – 19
Tor. 07 – 19
Fre. 07 – 19

Address


Marmorgatan 15
432 38 Varberg

Tel: 0340 – 59 27 27
matilda@ryggochled.se

Matilda Larson, Legitimerad Naprapat

matilda@ryggochled.se

Har arbetat som naprapat sedan 2011 och är medlem i Svenska Naprapatförbundet. Hon är vidareutbildad inom manipulationsteknik, dry-needling och 3D-funktion. Matilda har även en friskvårdskonsults diplomering samt PT-utbildning. Just nu utbildar hon sig även till Mamma-mage tränare med inriktning på behandling samt stabilisering under och efter en graviditet.

Matilda samarbetar med Warbergs Innebandy club och är med på elitlagets träningar samt matcher för att motverka och hjälpa till vid eventuella skador. Fritiden ägnar hon gärna vid havet med aktiviteter så som surf och löpning. Vid sämre väder tar hon in till gymmet, dansstudion eller yogamattan.

Malin Lindelöf, Legitimerad Naprapat

malin@ryggochled.se

Har arbetat som naprapat sedan 2016. Vidareutbildad inom graviditetsrelaterade besvär och är certifierad Mamma mage tränare. Hon är även vidareutbildande inom Dry Needling och löpcoachning samt är diplomerad Personlig tränare.

På fritiden umgås hon gärna med familj och vänner. Aktiv tjej som du kan möta på gymmet, på en promenad kring Delsjön eller varför inte i längdskidspåret.

Junior Orantes, Legitimerad Naprapat

junior@ryggochled.se

Har arbetat som Naprapat sedan 2010 och är medlem i Svenska Naprapatförbundet. Han är vidareutbildad i Idrottsmedicin steg 1 & 2 samt akupunktur, dry needling och 3D funktion. Junior är även utbildad fotbollstränare och Bordtennistränare.

Ifall Junior inte är på kliniken så hittar man honom på en fotbollsplan eller i en pingishall. Junior jobbar även som Naprapat för Svenska Herr och Dam-bordtennislandslagen där han följer med på tävlingar, mästerskap och läger runt om i världen för att behandla eventuella skador eller hjälpa med förebyggande träning. Junior jobbar även för Hisingsbacka FC.

På fritiden tränar Junior gärna på gymmet eller tar en promenad i skogen alternativt umgås med familj och vänner och njuter av god espresso.

Samarbetspartners