Låt inte ryggskott, nackspärr, spänningshuvudvärk, ischias, tennisarmbåge eller annan värk förhindra dig i vardagen. Våra legitimerade naprapater diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar alla typer av besvär i rygg, nacke, leder och muskler.

Varbergs naprapatmottagning


Naprapatmottagningen vid Breared torg är Rygg och Ledklinikens senaste tillskott och öppnade våren 2018 i nyrenoverade ljusa lokaler.

Hos oss möts du av ett fullutrustat gym där du även kan utföra din rehabiliteringsträning med stöd från oss hela vägen till just ditt mål.

Vi som arbetar på rygg och Ledkliniken är legitimerade naprapater med god erfarenhet. Vi vänder oss till privatpersoner, företag och professionella idrottsutövare.

"Hit kan du vända dig och snabbt få hjälp när du har ont. Vi har varken långa köer eller krav på remiss."

Öppettider


Mån. 07 – 19
Tis. 07 – 19
Ons. 07 – 19
Tor. 07 – 19
Fre. 07 – 19

Address


Marmorgatan 15
432 38 Varberg

Tel: 0340 – 59 27 27
matilda@ryggochled.se

Matilda Larson, Legitimerad Naprapat

Har arbetat som naprapat sedan 2011 och är medlem i Svenska Naprapatförbundet. Hon är vidareutbildad inom manipulationsteknik, dry-needling och 3D-funktion. Matilda har även en friskvårdskonsults diplomering samt PT-utbildning. Just nu utbildar hon sig även till Mamma-mage tränare med inriktning på behandling samt stabilisering under och efter en graviditet.

Matilda samarbetar med Warbergs Innebandy club och är med på elitlagets träningar samt matcher för att motverka och hjälpa till vid eventuella skador.
Fritiden ägnar hon gärna vid havet med aktiviteter så som surf och löpning. Vid sämre väder tar hon in till gymmet, dansstudion eller yogamattan.

Hannah Henningsson, Naprapat

Har en 4-årig utbildning på Svenska Naprapathögskolan bakom sig samt är medlem i Svenska Naprapatförbundet. Under sin legitimationspraktik har hon bland annat praktiserat på Smärtkliniken och Ortopedkliniken på Södra Älvsborgs Sjukhus.

Hannah har ett stort intresse av idrottsskador och hur man rehabiliterar dessa. För henne är undersökning och diagnostisering en viktig del av besöket. Målet med behandlingen är att minska smärtan, aktivera och öka livskvaliteten hos sina patienter.
På fritiden ägnar hon sig åt matlagning, musik och träning.

Ellinor Olsson, Legitimerad Fysioterapeut

Har arbetserfarenhet som fysioterapeut av motions- och idrottsskador.
Hon har vidareutbildat sig inom idrottsmedicin, OMT (ortopedisk medicinsk terapi) och akupunktur.

Hon vill med sina behandlingar förmedla kvalité och kommer ge fullt fokus till just dig.
För tillfället utbilda hon sig inom Mamma-mage för att kunna erbjuda individuell guidning både under och efter din graviditet.
Hon är utbildad Personlig tränare via The Academy och certifierad massör via Svenska Branschrådet.
Fritiden ägnar hon sig åt familj och träning.


Samarbetspartners