Låt inte ryggskott, nackspärr, spänningshuvudvärk, ischias, tennisarmbåge eller annan värk förhindra dig i vardagen. Våra legitimerade naprapater diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar alla typer av besvär i rygg, nacke, leder och muskler.

Göteborgs naprapat- och osteopati mottagning


Vi som arbetar på rygg och Ledkliniken är legitimerade naprapater samt osteopater med god erfarenhet. Vi vänder oss till privatpersoner, företag och professionella idrottsutövare.

"Hit kan du vända dig och snabbt få hjälp när du har ont. Vi har varken långa köer eller krav på remiss."

Öppettider


Mån. 07 – 19
Tis. 07 – 19
Ons. 07 – 19
Tor. 07 – 19
Fre. 07 – 19

Address


Viktor Rydbergsg. 10
411 32 Göteborg

Tel: 031 – 40 30 33
kontakt@ryggochled.se

Marika Hallin Lie, Legitimerad Naprapat

marika@ryggochled.se

5 års utbildning vid Naprapathögskolan i Stockholm samt legitimerad sjuksköterska. Marika tränar gärna så fort tid finns. Löpning, utförsåkning och längdskidåkning är träningsformer hon allra helst aktiverar sig med. På senare tid har även paddling blivit ett inslag i träningen. Marika är medlem i Svenska Naprapatförbundet. Marika är även del av det medicinska teamet för Svenska friidrottslandslaget.

David Tveit, Legitimerad Naprapat

david@ryggochled.se

5 års utbildning på Naprapathögskolan i Stockholm. Vidareutbildat inom dry needling och manuell medicin. Aktiv inom triathlon. David är medlem i Svenska Naprapatförbundet.

Malin Lindelöf, Legitimerad Naprapat

malin@ryggochled.se

Har arbetat som naprapat sedan 2016. Vidareutbildad inom graviditetsrelaterade besvär och är certifierad Mamma mage tränare. Hon är även vidareutbildande inom Dry Needling och löpcoachning samt är diplomerad Personlig tränare.

På fritiden umgås hon gärna med familj och vänner. Aktiv tjej som du kan möta på gymmet, på en promenad kring Delsjön eller varför inte i längdskidspåret.

Samarbetspartners